31 maj 2008

Oakley er kommet til Brabrand...

.....og indtil videre har han besluttet at vores langhårede gulvtæppe er det bedste sted at putte med resten af flokken, der fra nu af er os to 'voksne'. Vi har været nødt til at beslutte at han er verdens dejligste og mest fremmelige 8 ugers hvalp. Og så har han nu været i huset i 8 timer uden at tisse på gulvet.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hej Mikkel, Tillykke med Oakley - den ser skøn ud ;) Livet med hund er i det hele taget skønt, for pludselig har man en rigtig god grund til at gå hjem fra fredagsøl på jobbet.... Hunden! Tove - den hurtigste Ridgeback i Horsens - er nu 6 år og bruger det meste af sin tid på at ligge i solen og funderer over, hvorfor i alverden hendes forældre har valgt at forøge familien med en Mads og en Jeppe på nu halvandet år. Nu havde vi det jo lige så rart og fredeligt;) Eller også ligger hun og godter sig over, at en hund skal have sine forældres ubegrænsede kærlighed, hvorimod børn skal opdrages?! Hæ! Nå, men ville egentlig bare lige give et "bjæf" nu jeg faldt over dig. Efterhånden længe siden, og der er sket meget - både op og ned, men mest op på det sidste kan jeg se... Ha' det. Kh Karin

Mikkel F sagde ...

Hov...den kommentar havde jeg da helt overset :o). Tak for hilsnen.... ja lille Oakley er allerede ved at blive noget større.... og har fået smag for....ALT i hjemmet. Tygning er liiige sagen - hehe. Håber alt er vel i Horsens :o)