05 september 2007

Down for maintenance....

Hvis jeg var en internetside, så ville der lige nu stå "The website is encountering problems...". Jeg sidder herhjemme efter et par timers planlagt ophold på Odder Regionshospital, der pt.fungerer som knæ-operations-specialister i Region Midtjylland. Opholdet har resulteret i at jeg nu er indehaver af en betydeligt mindre højre medial menisk, der, med lægens ord, havde en temmelig svær læsion (sagt med et meget bebrejdende blik og en henstilling om at styre mig lidt fremover med sportslige udfoldelser som pukkelskiløb og den slags....).

Well - her sidder jeg så med rå mængder af smertestillende medicin, et knæ der skal ha' ro i en uge eller 14 dage, samt endnu engang en stor fascination af moderne ortopædkirurgis evne til at få folk skåret op og lappet sammen og ud af døren igen på få timer. Mød ind kl.12 og gå hjem igen (uden krykker) kl.15.30 - og du har endda nået at få både fuld narkose og en efterfølgende sandwich på samfundets regning imens.

Jeg må tilstå at det her er en de ting jeg godt gider betale skat for....(men få mig ikke startet på min holdning til overførselsindkomster.....grrr).

Fik jeg iøvrigt sagt at jeg fik et fint sæt "før-og-efter" billeder af min menisk med hjem? De ryger lige i familiealbummet.....

2 kommentarer:

Lene sagde ...

Og privatsygeplejerske har du. Men det er bonus og det kommer til at koste dig din sjæl!
Jeg frygter for min tålmodighed, men heldigvis er du ikke sådan en der piver. Ret meget.
God bedring, Humpe.

Anonym sagde ...

Rigtig god bedring

Glæder mig til at få baghjul både på landevej, MTB og til spinning igennem vinteren!

Du skal nok komme i topform igen!