31 juli 2007

Campingmennesker eller rock'n'roll

Deter snart Skanderborg Festival...det ligger fast. og vi glæder os. Så meget at vi har indkøbt et nyt telt. Mest fordi vi er blevet ældre og mere komfortorienterede mennesker. Sådan noget køber man på nettet når man er et moderne menneske, og selv om websitet hedder billigcamping.dk så tænker man ikke et øjeblik på at man nu har taget et syvmileskridt i retning af at blive et campingmenneske. I ved, dem der, der går rundt i matchende campinghabitter og har rå mængder af de billigste Krone-pilsner på dåse stående i en stak ovre i hjørnet. Men man får det i den grad smidt direkte i hovedet når man åbner sit nye telt og opdager at man nu får en matchende entré-måtte med i posen når man køber et telt af en hvis standard. Der er absolut INGEN rock-n'roll i at have en matchende entré-måtte med til sit telt når man skal på festival. Det dur ikke....det kan vi ikke....det vil slet ikke stå godt sammen med de blomsterkasser vi har planlagt....

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Betyder det så, at I vil udvide jeres Matchende-Sæt-Tøj samling til også at omfatte festivaltøj? Og ikke bare cykeltøj, som hidtil?

Lene sagde ...

hver dag har sit træningssæt. Og matchende clogs. Mavebælter har vi kun to af, men vi kan selvfølgelig skifte lidt med pengekattene fra sparekassen.
Vi har købt tennisstrømper der er lidt for store til mig og lidt for små til Mikkel, for så er vi fælles om alt.
Til gengæld må du gerne ha telt-termometeret, køletasken og samlingen af plastikkrus-med-navn til at være inde i din kabine sammen med vågeblusset, FOR VI VED, HVOR DU SOVER!

Kom, Mikkel. Vi lægger måtten inde hos hende. Så får vi se, hvor hurtigt scoringerne kan spæne. Gnæk. ROCK 'N ROLL!